Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Tο Σάββατο 22/8 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις


Tο Σάββατο 22/8 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ομιλητή τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, συναγωνιστή Γιαννακόπουλο Γεώργιο. Ο συναγωνιστής ανέπτυξε όλες τις πτυχές των πολιτικών εξελίξεων, στηλίτευσε τις σπασμωδικές κινήσεις όλου του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» προκειμένου να ανακοπεί η άνοδο της πολιτικής δύναμης της Χρυσής Αυγής. Μια άνοδο την οποία τρέμει το σάπιο πολιτικό σύστημα που αφήνει τις τελευταίες του πνοές. Ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος τόνισε την ανάγκη ενότητας και πειθαρχίας όλων των συναγωνιστών, πράγμα που αποτελεί τον μόνο δρόμο προς την εκλογική επιτυχία του κινήματός μας στις ερχόμενες εκλογές.
Ακολούθως, ο συναγωνιστής σχολίασε τις άκρως υποκριτικές, δήθεν αντιμνημονιακές φωνές των διάφορων πολιτικών σχηματισμών, μόνος σκοπός των οποίων είναι η ανακοπή της ροής των ψηφοφόρων προς το κίνημά μας. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος ανέφερε όλα τα πραγματικά δεδομένα για την γεωμετρική αύξηση της εισβολής λαθρομεταναστών στα νησιά μας, αναλύοντας διεξοδικά τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν από αυτήν την εκτός ελέγχου κατάσταση για την δημόσια υγεία και ασφάλεια, αλλά και για την εθνική συνοχή, σημειώνοντας ιδιαιτέρως την βεβαιωμένη ύπαρξη πολλών φανατικών τζιχαντιστών ανάμεσα στους λαθρομετανάστες που με τόση ευκολία καλοδέχεται το ανθελληνικό κράτος. Κλείνοντας, ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος κάλεσε όλους τους συναγωνιστές να βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα και να συμμετέχουν όλοι ως εκλογικοί αντιπρόσωποι. Η εκδήλωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.